Επιτοίχιες μονάδες αερίου

Όλες οι μονάδες του οίκου BAXI είναι σχεδιασμένες να προσαρμόζονται άριστα στις ανάγκες των κτιρίων. Διαθέτουν κατάλληλα εξελιγμένα συστήματα αυτομάτου ελέγχου (αντιστάθμιση εξωτερικής θερμοκρασίας, αισθητήρια παροχής ζεστού νερού χρήσης και άλλα) προκειμένου να επιτυγχάνουν βέλτιστη λειτουργία και εξοικονόμηση καυσίμου.

Με την τεχνολογία THINK των μοντέλων συμπύκνωσης η BAXI καθίσταται ασυναγώνιστη στην κατασκευή συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης (ΖΝΧ) ισχύος από 14 kW μέχρι και 1.800 kW.

Οι νέες μονάδες συμπύκνωσης είναι εφοδιασμένες με την τεχνολογία GAS ADAPTIVE CONTROL που τους δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής ισχύος μέχρι και 1:10 αλλά και την δυνατότητα να αναγνωρίζουν τον τύπο του καυσίμου. Ταυτόχρονα ελέγχουν την ποιότητα καύσης διασφαλίζοντας μέγιστο βαθμό απόδοσης αλλά και ρυθμίζουν αυτόματα τη βαλβίδα αερίου. Απλουστεύουν με τον τρόπο αυτό την εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος. Ταυτόχρονα μπορούν να αποτελέσουν τον πυρήνα διαχείρισης πολύπλοκων συστημάτων θέρμανσης και παραγωγής ΖΝΧ με πολλαπλές πηγές θερμότητας όπως Ηλιακά Συστήματα, Αντλίες θερμότητας, λέβητες βιομάζας αλλά και συμβατικούς λέβητες υγρών καυσίμων. Καταργούν ουσιαστικά την ανάγκη ξεχωριστών συστημάτων αυτομάτου ελέγχου αναλαμβάνοντας οι ίδιες να διαχειριστούν όλους τους τύπους θέρμανσης (θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια συστήματα και F.C.U.)

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να ταιριάζουν στις επιλογές σας.