Σωλήνες Πολυαιθυλενίου

Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου αυξημένων θερμοκρασιών (PE-RT) με την εμπορική ονομασία OCTATHERM παράγονται από ειδικού τύπου πολυαιθυλένιο DOWLEX 2344 E. Η μοναδική μοριακή δομή τους προσδίδει υψηλές μηχανικές αντοχές σε πίεση και θερμοκρασία σε συνδυασμό με μεγάλη ευκαμψία και ευκολία τοποθέτησης , χωρίς να απαιτείται διαδικασία δικτύωσης.

Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτοι με λεία επιφάνεια και πιο οικονομικοί για τον καταναλωτή. Παράγονται βάσει των προδιαγραφών DIN 16833/16834/4721/4726 και συνοδεύονται από πιστοποίηση των γερμανικών ινστιτούτων SKZ για τις μηχανικές αντοχές τους,MPA για το φραγμό οξυγόνου,καθώς κι από εγγύηση καλής λειτουργίας 2.000.000 CHF.

Οι σωλήνες OCTATHERM έχουν ιστορία πάνω από 20 χρόνια σε δίκτυα και εγκαταστάσεις θέρμανσης και ύδρευσης με άριστα αποτελέσματα και η ετήσια κατανάλωση τους αυξάνεται κάθε χρόνο εις βάρος άλλων ανταγωνιστικών σωλήνων. Παράγονται σε λευκό ή μαύρο χρώμα με σταθεροποιητές UV,επενδεδυμένοι με σπιράλ προστασίας ή γυμνοί. Διατίθενται στην αγορά σε διάφορα μήκη στροφείων από 100m ως 600m για τους γυμνούς σωλήνες και σε στροφεία των 50m για τους περασμένους σε σπιράλ. Μπορούν να συνδεθούν με διάφορα εξαρτήματα, όπως, εκτονωτικά, μηχανικής σύσφιξης, πρεσσαριστά και θερμοσυγκολλητικά .

Προβάλλονται και τα 4 αποτελέσματα