Πολιτική Επιστροφής – Αλλαγής

Υπαναχώρηση – Επιστροφή Προϊόντων

Στην περίπτωση που ο χρήστης – πελάτης δεν παραλάβει την παραγγελία που έχει υποβάλει, επιβαρύνεται αφενός μεν με κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε το κατάστημα για την αποστολή των προϊόντων σε αυτόν, αφετέρου δε με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Προκαταβολές που τυχόν έχουν καταβληθεί δεν επιστρέφονται, ειδικά στην περίπτωση ειδικών παραγγελιών (προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέσιμα «κατόπιν παραγγελίας» που το www.andreadakis.com.gr δεν τα διατηρεί σε απόθεμα αλλά τα προμηθεύεται μετά από το αίτημα του πελάτη).

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί ο αγοραστής να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο καθώς και όλα τα συνοδευτικά αυτών έγγραφα. Σε κάθε περίπτωση που ο χρήστης – πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα, που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσει, εγγράφως στην διεύθυνση: Ανδρεαδάκης Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε, Κλεάνθους 17, Τ.Κ. 71307, Ηράκλειο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@andreadakis.com.gr, αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία (ημερομηνία και αριθμό) του σχετικού παραστατικού αγοράς. Σημειώνουμε ότι η άσκηση του ως άνω δικαιώματος (αποστολή του αιτήματος και του προϊόντος) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη. Απόδειξη των ημερομηνιών παραλαβής και επιστροφής: οι σφραγίδες του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή της μεταφορικής εταιρίας, σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα αποστολής ή παραλαβής του προϊόντος από/στις αποθήκες μας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει έγγραφη έγκριση επιστροφής από το κατάστημα, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Ανδρεαδάκης Ιωάννης & ΣΙΑ Ο.Ε, Κλεάνθους 17, Τ.Κ. 71307, Ηράκλειο. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων καθώς και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Η εταιρία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Προς αποφυγή δε οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, το κατάστημα μας συμβουλεύει τον εκάστοτε χρήστη – πελάτη μας, κατά την στιγμή παράδοσης της παραγγελίας του, να ελέγχει προσεκτικά την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην περίπτωση δε που διαπιστώσει κάποιο ελάττωμα οφείλει να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση, την ίδια ή, το αργότερο, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, είτε τηλεφωνικώς στο 2810 360818 είτε αποστέλλοντας μας σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@andreadakis.com.gr.