Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, το www.andreadakis.com.gr σας ενημερώνει και για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία σας, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, επιδεικνύοντας στον υπάλληλο παράδοσης την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.
Το www.andreadakis.com.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απαγορευτικά απόπλου, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρίας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ. Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος. Μολονότι η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Ελλάδα:
Η παράδοση των προϊόντων εντός Ελλάδας πραγματοποιείται συνήθως με τους εξής τρόπους:

4α. Courier

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται συνήθως μέσω των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (ΕΛTA COURIER) και οι χρεώσει είναι:

Παραγγελίες έως 2kg:                                                   3,60€ εντός πόλης

Παραγγελίες έως 2kg:                                                   3,97€ πόλη-πόλη

Παραγγελίες έως 2kg:                                                    6,20€ νησιωτικοί προορισμοί

Παραγγελίες έως 2kg:                                                     7,94€ διπρόσιτοι προορισμοί

Παραγγελίες έως 2kg:                                                     3,72€ εντός κρήτης

κάθε επιπλέον kg:                                                              1,49 €

Αντικαταβολή                                                                      2,11 €

4β. Παράδοση επί πεζοδρομίου – άμεσα

4γ. Παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών

Για προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους το κόστος της μεταφοράς θα διαμορφώνεται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα μας.

4δ. Παραλαβή από το κατάστημα μας

Για να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας χωρίς καθυστέρηση από το κατάστημα μας επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να ορίσουμε την ημέρα και την ώρα παράδοσης τους.

Ενδεικτικός Χρόνος Παράδοσης:

Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα δύναται να παραδοθούν σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών(Δευτέρα- Παρασκευή). Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα τη διαθεσιμότητά των προϊόντων . Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρείας η αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας για παράδειγμα απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α.